Категории
Тренировъчна топка HMS Slam Ball - 22 kg

Тренировъчна топка HMS Slam Ball - 22 kg

Производител:HMS
Модел: HMS Slam Ball - 22 kg
  • 162.00 лв.

Тренировъчна топка HMS Slam Ball - 22 kg

Slam Ball е предназначена за тренировки за сила и издръжливост и тренировки за експлозивна сила.

Топката е изработена от много издръжлив материал, който е устойчив на пукнатини и разкъсвания, така че може да се използва и за удряне в стената или пода.

Вижте примерни упражнения със Slam Ball:

 3 кг ударна топка

 

Неплъзгащата се повърхност на топката предотвратява изплъзването й от ръката по време на интензивни тренировки.

 

 

 5 кг ударна топка

 5 кг ударна топка


Спецификации:

  • Материал: синтетичен материал, устойчив на абразия
  • Диаметър на топката: 28 см
  • Тегло на топката: 22 килограма
  • Черен цвят

Тренировъчна топка HMS Slam Ball с тегло 22 кг е специализирано фитнес оборудване, предназначено за интензивни тренировки с голямо въздействие върху различни мускулни групи.Създадена, за да издържи на силови тренировки, тази ударна топка е основен инструмент за спортисти и фитнес ентусиасти, целящи да подобрят своята сила, мощност и издръжливост.

Изработена от здрави материали

За разлика от традиционните медицински топки, HMS Slam Ball е конструирана от издръжливи материали, които позволяват да бъде многократно удряна в земята, без да се спука или да загуби формата си. Тази здравина се постига чрез дебела гумена обвивка, която обгръща утежнената вътрешна част, гарантирайки, че топката може да абсорбира и разсейва енергията от упражнения с голямо натоварване.

Теглото от 22 кг прави тази топка подходяща за напреднали фитнес маниаци, които искат да надскочат своите тренировъчни лимити. Моделът е достатъчно тежък, за да осигури значително предизвикателство, насърчавайки подобрения в мускулната сила и състоянието на сърдечно-съдовата система.

Противоплъзгащата текстура на повърхността на топката е проектирана да осигурява здраво захващане, дори когато ръцете са потни, което повишава безопасността и ефективността по време на тренировка. Сигурният захват е от решаващо значение за поддържане на контрол и прецизност, особено по време на динамични движения като удари, хвърляния и други експлозивни упражнения.

Ползи от тренировките със Slam Ball

Използването на HMS Slam Ball в тренировките може да натовари няколко мускулни групи едновременно, което я прави ефективен инструмент за цялостни тренировъчни програми. Упражненията, изпълнявани с ударната топка, могат да ангажират сърцевината, краката, гърба и ръцете, допринасяйки за цялостното поддържане на тялото в кондиция.

Освен това, актът на многократно удряне на топката може да бъде много ефективно средство за облекчаване на стреса, което добавя психологическа полза към физическите предимства. Включването на HMS Slam Ball във вашата фитнес рутина може също да помогне за подобряване на координацията и баланса.

Динамичният характер на упражненията, изпълнявани с тази фитнес топка, изисква непрекъснато регулиране и стабилизиране, което може да подобри проприоцепцията и функционалната годност на спортиста. Тази адаптивност прави топката отличен инструмент не само за изграждане на сурова сила, но и за развиване на ловкост и гъвкавост.