Категории
Тренировъчна топка WALL BALL - CrossTraining - 5 кг

Тренировъчна топка WALL BALL - CrossTraining - 5 кг

Производител:DBX
Модел: WALL BALL - CrossTraining - 5 кг
  • 60.00 лв.

Тренировъчните топки се използват както в кростренажорните тренировки, така и в общите тренировки за развитие в различни спортни дисциплини. Тренировките с топка ангажират голям брой мускули, като оказват глобално въздействие върху цялата опорно-двигателна система. Този тип тренировки се препоръчват за подобряване на общата физическа подготовка, особено на експлозивната сила, която е ключов елемент на бойните спортове и други спортове, основани на бързина и динамика.


Най-здравите материали

Топките DBX BUSHIDO са изработени от много здрав 7-слоен материал - същият, от който се произвеждат боксовите круши Bushido, считани за най-здравите. Използваният материал е устойчив на атмосферни условия и се поддържа лесно чист. Това е същият материал, който се използва за топките Dynamax, произвеждани от американската компания Rogue Fitness, призната за световен лидер в производството на оборудване за кростренинг.

Пълнеж

Топката е пълна със специален материал, който гарантира подходяща твърдост на топките и запазване на формата им по време на тренировка.

Добро уплътнение

В топките се използва двойна система за уплътняване, за да се гарантира, че уплътнението е здраво и трайно. Първият уплътнител е разположен непосредствено под връзката, а вторият - вътре в топката.

Обърнете внимание, че отворите за връзките са обезопасени с нитове, за да се предпазят от скъсване.


Технически параметри:

Диаметър: 34 см

Обиколка: 110 см

Материал: 7-слоен плавил

Тегло: 5kg