Категории
Тренировъчна топка за стена DBX Bushido Wall Ball - 9 kg

Тренировъчна топка за стена DBX Bushido Wall Ball - 9 kg

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido Wall Ball - 9 kg
  • 103.00 лв.

Тренировъчна топка за стена DBX Bushido Wall Ball - 9 kg


Топките от серията Wall Ball се използват както в кросфит тренировките, така и в общоразвиващите тренировки в различни спортове. Тренировките с топка включват голям брой мускулни групи, засягащи целия двигателен апарат. Този тип тренировки се препоръчват с цел подобряване на общата физическа форма, особено експлозивната сила, която е ключов елемент в бойните спортове и други спортове, базирани на скорост и динамика.

ТОПКА СТЕНА УПРАЖНЕНИЕ С ТОПКА

Най-здравите материали

Топките DBX BUSHIDO са изработени от много здрав 7-слоен материал, същият, от който се правят боксовите чували Bushido, считани за най-здравите чували на пазара. Използваният материал е устойчив на атмосферни влияния и е лесен за почистване. Това е същият материал, от който са изработени топките Dynamax на американската компания Rogue Fitness, призната за световен лидер в производството на Crossfit оборудване.

Моля, обърнете внимание, че повечето топки WALL BALL, предлагани на пазара, са изработени от синтетична кожа (изкуствена кожа). Изкуствената кожа е материал, който е много податлив на абразия и има склонност към напукване. Този материал не е подходящ за производството на този тип оборудване и не се използва от нито една голяма компания от Crossfit индустрията в света.

Пълнеж
Топката е пълна със специално подготвен за целта пълнеж, който гарантира правилната твърдост на топките и запазване на формата им по време на тренировка.
Противно на много топки, предлагани на пазара, ние не използваме пясъчни или бетонни отливки за натоварването им - такива товари причиняват лошо балансиране на топките и появата на ивици прах по време на тренировка.Плътно затваряне
За да се осигури достатъчна плътност и издръжливост на затварянето в топките, е използвана система за двойно уплътнение. Първото уплътняващо ухо е директно под връзката, а второто е вътре в топката.

Имайте предвид, че дупките за връзките са закрепени с нитове, за да се предотврати разкъсването им.

уолбол

Технически параметри на топкат
Технически параметри:

Всички топки, независимо от теглото, са с еднакви стандартни размери на топките тип "Wall Ball"

  • Диаметър: 34 см
  • Обиколка: 110 см
  • Материал: 7-слоен плавил
  • Обхват на приложение: хвърляния, клякания, преси, завъртания на торса
  • Тегло: 9 килограма