Категории
Устройство за цялостна тренировка DBX Bushido XBAG с регулируема тежест от 1 до 40кг

Устройство за цялостна тренировка DBX Bushido XBAG с регулируема тежест от 1 до 40кг

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido XBAG
 • 90.00 лв.

Устройство за цялостна тренировка DBX Bushido XBAG с регулируема тежест от 1 до 40кг


КАКВО Е XBAG?
XBag е уред, използван за функционална тренировка, т.е. насочен към равномерно укрепване на цялото тяло.
Основното предимство на такава тренировка е включването на много мускулни групи едновременно - включително дълбоки мускули , които не се тренират при традиционните тренировки във фитнеса.
Тренировките с XBag ви позволяват бързо да подобрите цялостното си физическо състояние и да развиете атлетична фигура.

Вижте примерна MMA тренировка с използване на XBAG, извършена от KSW боецът Борис Манковски:


 Алтернатива на фитнес залата
Благодарение на малкия си размер и широка гама от вариации на теглото, XBag позволява ефективна тренировка на всички мускулни групи.
Благодарение на широк диапазон от корекции на теглото (от 1 до 40 кг), можете сами да решите дали упражненията, които изпълнявате, са за извайване на тялото (по-ниски тежести) или за изграждане на мускулна маса (по-големи тежести).
Ако нямате време за редовни тренировки във фитнеса или искате да допълните съществуващите си тренировки във фитнеса, XBag е устройство точно за вас.


 Ефективен начин да се сдобиете със стегната фигура
Когато тренирате с XBag, вие ангажирате много мускулни групи едновременно. В допълнение към мускулите, тренирани по време на дадено упражнение, също така ангажирате много мускули, които помагат за стабилизиране на теглото - включително основните мускули. Това ви позволява бързо да изгорите ненужните калории и да се отървете от излишната мастна тъкан.

 Алтернатива на Kettlebell гира
Благодарение на формата си, XBag може да замени тренировките с традиционните Kettlebell гири. Ще можете да я използвате за изпълнение на всички упражнения с Kettleball гири и в същото време да се насладите на 3 предимства, които го отличават от традиционните гири:
 • Регулиране на теглото - за разлика от традиционните гири, XBag ви позволява свободно да регулирате теглото в диапазона от 1-40 кг, осигурявайки напредък в тренировката, без да е необходимо да купувате нови тежести
 • Безопасност - използвайки XBag, можете да тренирате напълно безопасно у дома, без да се притеснявате за пода. Устройството е изработено от мек материал, така че дори и да го изпуснете от голяма височина няма да повреди пода.
 • Удобство при тренировка - XBag има удобни и приятни на допир дръжки, които за разлика от чугунените дръжки не предизвикват дразнене на ръцете. 

 Добре обмислен дизайн
Дизайнът на XBag е разработен в сътрудничество с активни CrossFit атлети и треньори. В резултат на многомесечен труд и много тестове е разработен уред, който позволява ефективно трениране на всяка мускулна група. Комбинацията от функционалността на традиционните тежести Kettleball и Sandbag ни позволи да създадем устройство, което позволява неограничен брой упражнения - единственото ограничение е вашата креативност!

Забележка: Дизайнът XBAG е регистриран в Патентното ведомство и е защитен с авторски права. Копирането му ще бъде строго наказано!
 (Резервация № wp-22654 от 2014-09-25)
 Много издръжлив материал
Bag е направен от много здрав многослоен материал, същият материал, използван за направата на боксовите чували DBX Bushido, считани за едни от най-издръжливите на пазара. Използваният материал е устойчив на атмосферни влияния и лесен за почистване. Дори и да предпочитате тренировка на открито, можете да сте сигурни, че уредът няма да се повреди или замърси.
Всички шевове са направени с много издръжливи основни нишки, които са устойчиви на повреди и влага. Допълнителното използване на тръбички осигурява допълнителна защита на шевовете на места, изложени на механични повреди.


 Удобни и издръжливи дръжки
Чантата XBag е оборудвана с 2 устойчиви на счупване и удобни дръжки. Вътрешната структура на устройството е проектирана по такъв начин, че да предпазва дръжките от счупване дори при използване на тежки товари.

 Регулируемо тегло от 1-40 кг
Основното предимство на XBag е възможността сами да регулирате тежестта. Вие решавате каква тежест да използвате в упражненията си и кога формата ви е станала толкова добра, че си струва да увеличите тежестта на уреда. Това решение ще осигури непрекъснат напредък в обучението без необходимост от закупуване на допълнително оборудване.
 • Устройството съдържа 3 вложки, които получавате като комплект - можете да ги напълните с всякакъв пълнител (напр. пясък, чакъл и др.). Можете да напълните всеки от капаците с различно тегло, което ще ви позволи лесно да промените товара. Можете също така да използвате всички вложки едновременно, за да постигнете максималното тегло на устройството. Ако харесвате тренировки на открито или искате да поддържате добра форма по време на пътуване, не е нужно да пътувате с тежък багаж, защото можете да напълните устройството на място с общодостъпни пълнители.
 • Забележка: теглото на устройството зависи от използвания пълнител. Максималното тегло, препоръчано от производителя е 40 кг. Заедно с устройството ще получите подробни инструкции, представящи различни методи за пълнене. Дизайнът на XBag гарантира, че поддържа правилната си форма, независимо от теглото си. Така може да сте сигурни, че пълнежът няма да се размести по време на тренировка.                                                                                                                                             Горните упражнения са само избрани примери, възможностите за тренировка с устройството XBAG са много по-широки - единственото ограничение е вашата креативност!


Технически параметри на XBAG:
 • Материал: слоест плавил
 • Брой празни патрони в комплекта: 3 бр
 • Тегло на празния уред: приблизително 1 кг
 • Максимално натоварване: около 40 кг
 • Размери
  • Диаметър: 27 см
  • Височина: 18 см (височина на страничната стена без дръжките
  • Диаметър на вложките: приблизително 26 см
 • произведени в Полша


FAQ - често задавани въпроси.
XBAG запазва ли формата си след пълнене/зареждане?
да Устройството е проектирано по такъв начин, че формата му да не се променя независимо от приложеното натоварване.

Може ли XBag да се зарежда с плочи за щанги?
По този начин можете да използвате всякакъв товар - включително плочи

Кое е по-добро: Sandbag или XBAG?
И Sandbag, и XBAG са много универсални устройства за функционално обучение, но XBAG, поради по-еднородната си структура, е по-малко податлив на повреди, което позволява да се използва при по-високи натоварвания. XBAG е с по-малки размери, което улеснява съхранението и транспортирането.

Кое предлага повече възможности за обучение, Sandbag или XBAG?
И двата уреда предлагат страхотни възможности за обучение и броят на упражненията е ограничен главно от вашата собствена креативност. Въпреки това, XBAG е уред, който предоставя по-големи възможности за тренировка, тъй като ви позволява да изпълнявате всички упражнения, изпълнявани с Sandbag, и освен това можете да го използвате за упражнения, които досега са били запазени само за Kettlebells.

Кое е по-добро, Kettlebell гири или XBAG?
Благодарение на своя дизайн, XBAG ви позволява да изпълнявате всички упражнения, изпълнявани с гири и в същото време ви позволява да регулирате тежестта - така че не е необходимо да купувате целия комплект тежести Kettelball - само XBAG е достатъчен, за да осигури непрекъснато обучение прогрес.

С какво мога да напълня XBAG?
Можете да го напълните буквално с всичко, например пясък, чакъл, тежести за щанги и т.н.