Категории
Тренировъчна торба DBX Bushido Power Bag - 25 kg

Тренировъчна торба DBX Bushido Power Bag - 25 kg

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido Power Bag - 25 kg
  • 125.00 лв.

Тренировъчна торба DBX Bushido Power Bag - 25 kg

DBX Bushido Power Bag е един от най-универсалните тренировъчни уреди, които ще ви позволят не само да оформите фигурата си, но и значително да допринесете за повишаване на силата, кондицията и издръжливостта.

За разлика от чувалите с пясък, Power Bag са вече напълнени до определено тегло и пълненето им е равномерно, което не позволява да се мърдат по време на тренировка.


захранваща чанта 10 кг

 

 

 

ЦЯЛОСТНА ТРЕНИРОВКА НА ЦЯЛОТО ТЯЛО

Почувствайте мускулите, за които не сте подозирали!

За разлика от типичните упражнения във фитнес залата, където изолирате само избрани мускулни групи, тренировката с POWER BAG ще ви позволи равномерно да укрепите и оформите формата на тялото си чрез ангажиране на дълбоки мускули.

 

захранваща чанта BUSHIDO 10 кг

 

 

КОМПАКТЕН РАЗМЕР

Благодарение на компактния си размер, POWER BAG е идеален не само за тренировки у дома или във фитнес залата, но и чудесен за пътувания и тренировки на открито. И материалът, и дръжките, и шевовете са устойчиви на влага, атмосферни условия и мръсотия.

Размери на POWER BAG:
Дължина: 70 см
Диаметър: 27 см

 

МОЩНОСТ ЗА

УМНА КОНСТРУКЦИЯ
DBX Bushido Power Bag използва система от& nbsp;7 дръжки, разработена от инструкторите. Те са подредени така, че да позволяват изпълнението на широк набор от упражнения.
Всички дръжки са пълни със специална устойчива на усуквания вложка.

 

POWER BAG 10 КГ

 

 

Всички дръжки са зашити с изключително здрава найлонова лента с капацитет на издръжливост до 300 кг!

Всички шевове са направени със сърцевини, устойчиви на влага и атмосферни влияния, благодарение на което уредът може успешно да се използва и на открито!

захранваща чанта - дръжки

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

DBX Bushido Power Bag е изработена от много здрава гама от специализирани материали.

Използваният материал се състои от цели 7 слоя , които гарантират много висока здравина на материала, като същевременно осигуряват адекватна гъвкавост.

Материалът използва найлонова тъкан, която значително укрепва материала срещу разкъсване. Това преплитане поема натоварването при прекомерно разтягане, което прави материала практически невъзможен за разкъсване по време на тренировка.


БЕЗОПАСЕН ПЪЛНИТЕЛ

Повечето от предлаганите на пазара тренировъчни торби са пълни с парчета материали и са утежнени с пясък, това решение прави пълнежа нестабилен по време на динамични упражнения. При DBX BUSHIDO Power Bag за пълнене са използвани фини гумени гранули, благодарение на които цялата повърхност на устройството е равномерно натоварена.

Гранулатът е напълно безопасен за здравето  и притежава Хигиенен сертификат на Националния институт по хигиена, благодарение на който можете да сте сигурни, че не предизвиква алергии и е с неутрална миризма.

SBRX гумени гранули

 

 

 

 

 

sandbag бушидо - плат

Технически параметри на DBX Bushido Power Bag - 25 kg:

  • Материал: слоест плавил, устойчив на атмосферни влияния
  • Размери: 70 х 27 см
  • Пълнеж: гумен гранулат
  • Брой дръжки: 7
  • Тегло: 25 кг