Категории
Устройство за цялостна тренировка DBX Bushido XBAG

Устройство за цялостна тренировка DBX Bushido XBAG

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido XBAG
  • 81.00 лв.

XBAG - Устройство за цялостна тренировка

КАКВО Е XBAG?

X Bag е уред, за функционални тренировки, който е насочен към равномерно укрепване на цялото тяло.
Основното предимство на такова обучение е включването на много мускулни групи по време на тренировка - включително дълбоки мускули , които не се тренират по време на традиционните тренировки във фитнеса.
Тренировките с X Bag ви позволяват бързо да подобрите цялостното си физическо състояние и да развиете атлетична фигура.

Вижте пример за ММА тренировка с използване на XBAG, извършена от играча на KSW Борис Манковски
xbag dbx bushido
✅Алтернатива на фитнеса
Bag ,  благодарение на малкия си размер и широк диапазон на регулиране на теглото, позволява ефективна тренировка на всички мускулни групи.
Благодарение на широкия диапазон на регулиране на теглото (от 1 до 40 кг), можете сами да решите дали упражненията, които изпълнявате, са за извайване на тялото (по-малки тежести) или изграждане на мускулна маса (по-големи тежести).
Ако нямате време за редовни тренировки във фитнес залата или искате да допълните текущите тренировки в залата, XBag е уредът за вас.
силови тренировки у дома
 Ефективен път към атлетична фигура
По време на тренировка с използването на XBag вие ангажирате много мускулни групи едновременно. В допълнение към мускулите, тренирани по време на упражнението, вие също така ангажирате много мускули, които помагат за стабилизиране на теглото - включително дълбоките мускули. Това ви позволява бързо да изгорите ненужните калории и да се отървете от излишните телесни мазнини.
тренировъчна чанта xbag
 Алтернатива на пудовката
Благодарение на формата си, X Bag е в състояние да замени тренировките с традиционните тежести Kettlebell. Ще можете да го използвате, за да изпълнявате всички налични упражнения в тренировъчните програми на Kettleball и в същото време да се насладите на 3 предимства, които го отличават от традиционните тежести:
  • Регулирането на теглото на Bag , за разлика от традиционните гири и пудовки, ви позволява свободно да регулирате теглото в диапазона от 1-40 кг, осигурявайки напредък в тренировката, без да е необходимо да купувате нови тежести
  • Безопасност
    С Bag можете да тренирате безопасно у дома, без да се притеснявате за пода. Устройството е изработено от мек материал, така че дори изпускането му от голяма височина няма да повреди пода.
  • Удобство при тренировка 
  • Bag има удобни и приятни на допир дръжки, които за разлика от чугунените не дразнят ръцете.
xbag
✅ Добре обмислен дизайн
Дизайнът на XBАG е разработен в сътрудничество с активни CrossFit играчи и треньори.
В резултат на многомесечна работа и много тестове е разработено устройство, което ви позволява ефективно да тренирате всяка мускулна част. Комбинацията от функционалността на традиционните тежести Kettleball и Sandbag позволи да се създаде устройство, което дава възможност за неограничен брой упражнения - едно ограничение е вашата изобретателност!

Забележка: Дизайнът XBAG е регистриран в Патентното ведомство и е защитен с авторски права.
Копирането му ще бъде строго наказано! (Отказ от отговорност № Wp-22654 от 2014-09-25)


 Изключително издръжлив материал
Bag е изработен от много здрав многопластов материал, същият от който се правят боксовите круши DBX Bushido, смятани за едни от най-издръжливите на пазара.
Използваният материал е устойчив на атмосферни влияния и лесен за почистванеДори и да предпочитате тренировка на открито, можете да сте сигурни, че уредът няма да се повреди или замърси.
Всички шевове са направени с много издръжливи основни нишки, устойчиви на повреди и влага. Допълнителното използване на обшивка осигурява допълнителна защита на шевовете на места, изложени на механични повреди.
xbag - плат

 

 Удобни и издръжливи дръжки

Bag е оборудвана с 2 устойчиви на скъсване и удобни дръжки. Вътрешната структура на устройството е разработена по такъв начин, че да предпазва дръжките от скъсване дори при използване на тежки товари.

 Възможност за регулиране на теглото в диапазона 1-40 кг
Основното предимство на X Bag е възможността за самостоятелно регулиране на теглото.
Вие сами решавате каква тежест да използвате в упражненията си и кога формата ви е станала толкова добра, че си струва да увеличите тежестта на уреда. Това решение ще ви осигури непрекъснат напредък в обучението, без да е необходимо да купувате допълнително оборудване.

Устройството има 3 вложки , които вече получавате в комплекта - можете да ги напълните с всякакъв пълнител (напр. пясък, чакъл и др.). Всяка от вложките може да бъде напълнена до различно тегло, което ще ви позволи ефективно да промените товара. Можете също така да използвате всички вложки едновременно за максимално тегло при тренировката. Ако обичате тренировките на открито или искате да поддържате форма по време на пътувания, не е необходимо да пътувате с тежък багаж, тъй като вложките може да се презаредят на място с общодостъпни пълнители.
< span style="font-size: 18px;">Забележка: теглото на устройството зависи от използваната вложка пълнител. Максималното тегло, препоръчано от производителя е 40 кг. Заедно с устройството ще получите подробна инструкция, показваща различните начини на пълнене. X дизайн на чанта'a гарантира, че правилната форма се поддържа независимо от теглото му.
Така можете да сте сигурни, че пълнежът няма да се размести по време на тренировка.
xbag касети
Ако искате да закупите допълнителни вложки, възползвайте се от предложенията по-долу: