Категории
ГРЕБЛО ЗА SUP/КАЯК SCORPIO CARBON

ГРЕБЛО ЗА SUP/КАЯК SCORPIO CARBON

Модел: 3013
  • 229.00 лв.

Греблото е предназначено за ползватели на SUP дъски, които се използват и като каяк.

Изработена е по карбонова технология (бар) и комбинация от найлон и карбон (писалка). Резултатът е леко и много издръжливо гребло със структура от карбон.

Спецификация:

  • Тегло на SUP гребло: 870гр
  • Тегло на греблото за КАЯК: 1140 гр
  • Дължина на греблото на каяка: 233-240 см
  • дължина на греблото за sup: 174-216см
  • Дължина на гребло в разгънато състояние 89 см
  • Ъгъл на греблото на каяка само 0 градуса.

В динамичния свят на водните спортове намирането на оборудване, което безпроблемно преминава между различни активности, променя напълно играта.SCORPIO CARBON  е революционен аксесоар, предназначен за любители на падъл борд (SUP), който без усилие се трансформира във високоефективно гребло за каяк.

Комбинация от найлон и карбон – лекота и здравина

Този иновативен инструмент с двойно предназначение съчетава предимствата на лека карбонова конструкция с гъвкав дизайн, осигурявайки на гребците максимална гъвкавост във водата. Изработено от висококачествени въглеродни влакна, Scorpio Carbon може да се похвали със забележително съотношение на здравина към тегло, резултирайки в леко, но издръжливо гребло, подходящо както за гребане на борд, така и за каяк.

Карбоновата конструкция не само подобрява представянето, но също така намалява умората, позволявайки на гребците да покриват по-големи разстояния с лекота. Уникалният конвертируем дизайн на греблото ви позволява лесно да преминавате между SUP и каяк режими.

Когато се използва за гребане в изправено положение, Carbon Paddle разполага с регулируема дължина за персонализиран комфорт, създавайки стабилност и удобство на потребители с различна височина и предпочитания. Ергономичната T-образна ръкохватка предлага сигурен захват, осигурявайки стабилност и контрол по време на всеки удар.

Безпроблемна адаптивност

Превключването от SUP към режим каяк е лесно със Scorpio Carbon. Греблото може да бъде разделено на две остриета, които след това могат да бъдат свързани към вала на каяка, превръщайки го във високоефективно гребло за каяк. Тази безпроблемна адаптивност елиминира необходимостта от използване на множество гребла, рационализира екипировката ви за водни спортове и я прави перфектен спътник за всички, които се наслаждават както на падъл борд, така и на каяк.

Независимо дали карате в спокойни езера, обикаляте крайбрежни води или се борите с речни бързеи, гъвкавостта на карбоновото гребло се откроява. Неговият ефективен дизайн ви гарантира, че ще изпитате оптимална производителност както в конфигурации на SUP, така и в каяк. Това го прави незаменим инструмент за любителите на водните спортове, които жадуват за гъвкавост, без да правят компромис с качеството.