Категории
Риболовен каяк с педали – Scorpio Fish 10 – 3.16 метра – Едноместен ARMY GREEN SAND

Риболовен каяк с педали – Scorpio Fish 10 – 3.16 метра – Едноместен ARMY GREEN SAND

Производител:Scorpio
Модел: Scorpio Fish 10 ARMY GREEN SAND
SKU : PEDALFISH10-ARMY
 • 2,400.00 лв.

Риболовен каяк с педали – Scorpio Fish 10 – 3.16 метра – Едноместен ARMY GREEN SAND

SCORPIO PEDAL FISH 10 е ефективен риболовен каяк с дължина 3 м и 16 см с крачно задвижване. Благодарение на това задвижване каякът може да се движи както напред, така и назад, а каякарят (рибарят) има свободни ръце, например да държи въдица. Широкият кокпит на Pedal Fish позволява тролинг и спининг в изправено положение. Каякът достига макс. скорост до 10 км/ха, средна скорост 3-6 км/ч. За да запази посоката и да я промени, каякът е оборудван с пълно кормилно устройство, управлявано с помощта на джойстик, поставен на палубата точно до лявата ръка на каякара. Корпусът на Pedal Fish е изработен във формата на катамаран, което му осигурява отлична стабилност и предотвратява големи накланяния. Регулируемата седалка осигурява висок комфорт както при плаване, така и при риболов в продължение на няколко часа, без да се уморявате, а широката палуба Ви позволява да ловите риба, докато стоите.

Scorpio Pedal Fish 10 е отличен избор за реки, езера, езера и крайбрежни морски води. Неговата компактна форма и ниско тегло Ви позволяват лесно да натоварите каяка върху багажника на кола и в същото време осигуряват лекота при пренасяне.

Задвижването на каяка може лесно да се повдигне от мястото за сядане, така че турбината да е над дъното при достигане на плитчини или приближаване до брега. Каякът е стандартно оборудван с три вътрешни държача за пръти, два водоустойчиви люка за багаж, 4 дръжки за носене, система за задвижване, удобна седалка и перка, управлявана от седнало положение. От съображения за безопасност този каяк има 6 дренажни отвора (с тапи), които позволяват на водата да се оттича от палубата, когато е наводнена от вълна.


ХАРАКТЕРИСТИКИ 

Pedal Fish 10 има задвижваща система, която е по-тиха от тези, използващи зъбни колела, следователно позволява по-голям улов.                   

 1. Неплъзгащата се текстура на повърхността на палубата улеснява изправянето и замятането на въдица.
 2. Големият носов люк с щифтов заключващ капак осигурява достатъчно място за екипировка и аксесоари.
 3. Две странични релси ви позволяват да прикрепите различни аксесоари като ехолоти, риботърсачи, GPS, държачи за пръти и напитки.
 4. Голям люк зад седалката за съхранение на уловена риба.
 5. Седалки с висока облегалка с плавно регулиране отпред и отзад за каякари с различни дължини на краката, осигуряващи висок комфорт при плаване с по-малко умора.
 6. Задвижващата система ви позволява да се движите напред и назад с висока маневреност.
 7. Лекият, но здрав корпус осигурява невероятна издръжливост и здравина и предлага отлична стабилност и видимост.
 8. Лесно за използване копче за руля, разположено от лявата страна на палубата.
 9. Специален отвор в средната част на корпуса осигурява лесно повдигане на задвижващото устройство над палубата при достигане на брега или засядане и в същото време предотвратява разливането на вода върху палубата.
 10. Стегнати тапи за палуба, осигуряващи перфектна плътност и поддържащи палубата суха.

Технически данни:

Производител

Scorpio Kayak

Материал

Полиетилен

Дължина

3,16 м

Ширина

0,86 м

Везни

39 кг

Натоварване макс.

150 кг

Височина

37 см