Категории
Риболовен Каяк С Педали – Scorpio Fish 12 – 3.66 метра – Едноместен - Цвят Army Green / Sand

Риболовен Каяк С Педали – Scorpio Fish 12 – 3.66 метра – Едноместен - Цвят Army Green / Sand

Модел: PEDALFISH12-ARMGRSAN
  • 2,440.00 лв.

Полиетиленов каяк Scorpio Pedal Fish 12 с рамкова седалка и крачно задвижване, предназначен за риболов.

Това е един от най-интересните каяци на пазара, който позволява на рибаря да се движи из водата, като държи въдицата в ръка. Pedal Fish 12 в сравнение с по-малкия си брат Pedal Fish 10 има по-голяма задна платформа и допълнителен голям люк точно зад седалката.


РИБА С ПЕДАЛ СКОРПИОН 12- е ефективен риболовен каяк с дължина 3м 66см с крачно задвижване. Благодарение на такова задвижване каякът може да се движи както напред, така и назад, а кануистът (риболовецът) има свободни ръце, например да държи въдица. Широкият кокпит на Pedal Fish позволява тролинг и въртене, докато стоите. Каякът достига макс. скорост до 10 км/ха, средна скорост 3-6 км/ч. За запазване на посоката и нейната промяна каякът е оборудван с цялостно кормилно устройство, управлението се извършва с помощта на джойстик, поставен на дъската точно до лявата ръка на каяка. Корпусът на Pedal Fish е изработен във формата на катамаран, което му осигурява отлична стабилност и предотвратява големи токчета. Рамката, регулируемата седалка осигурява висок комфорт както по време на плуване, така и при риболов без умора за няколко часа, а широката палуба ви позволява да ловите риба, докато стоите.


Scorpio Pedal Fish 12 е отлично предложение за реки, езера, езера, както и крайбрежни морски води. Формата и ниското му тегло позволяват лесно качване на каяка в багажника на колата и в същото време е лесен за пренасяне.


Задвижването на каяка може лесно да се повдигне от седалка, така че турбината да е над дъното при навлизане в плитчини или наближаване на брега. Каякът е стандартно оборудван с два вътрешни държача за пръти, три водонепроницаеми люка за багаж, 4 дръжки за носене и две релси за закрепване например на GPS или други устройства, необходими по време на риболов. От съображения за безопасност този каяк има 10 дренажни отвора (с тапи), които позволяват на водата да се оттича от палубата, когато е наводнена от вълна.


ХАРАКТЕРИСТИКИ: 


Неплъзгащата се текстура на повърхността на палубата е благоприятна за изправяне и замятане на пръчката.

Голям носов люк с капак с щифтово заключване осигурява достатъчно място за съхранение на оборудване и аксесоари.

Две странични релси ви позволяват да монтирате различни аксесоари като ехолоти, риботърсачи, GPS, държачи за пръти и държачи за напитки.

Голям люк зад седалката за съхранение на уловена риба.

Седалки с висока облегалка с плавно регулиране на предната и задната част за каякари с различна дължина на краката, осигуряващи висок комфорт при плуване с по-малко умора.

Система за задвижване, която ви позволява да плавате напред и назад, което ви позволява да се присъедините към движението по водата, докинг и висока маневреност.

Лекият, но здрав корпус осигурява невероятна издръжливост и здравина, предлагайки отлична стабилност и видимост.

Лесно за управление копче за позиция на перото на руля, разположено от лявата страна на палубата.

Специален отвор в средната част на корпуса осигурява лесно повдигане над палубата на задвижващото устройство при кацане или засядане и в същото време предотвратява разливането на вода върху палубата.

Стегнати тапи за палуба за перфектна плътност и поддържане на палубата суха.

Подложка от EVA пяна в предната част на дека, позволяваща безшумно движение по време на риболов.

Специално място отпред и отзад на палубата, където можем да поставим кръгли или правоъгълни PE охладители, за да осигурим на риболовците / каякарите студени напитки, докато плуват.

Такелаж около корпуса, поставен за спасяване на живот в случай на падане от каяка.

Ако го отваряте на телефона си, щракнете върху връзката, задръжте го и го изтеглете.


Модел                    Материал    Дължина           ширина Везни натоварване макс.

Каяк Скорпион Полиетилен    3,66м                   0,84м          39,5 кг 150 кг