Категории
Детски боксов комплект DBX Junior Blue -80 см / 15 кг

Детски боксов комплект DBX Junior Blue -80 см / 15 кг

Производител:DBX
Модел: DBX Junior Blue
  • 115.00 лв.

Пълен детски боксов комплект DBX Junior 80


Пълен боксов комплект , предназначен за деца от 5 до 10 години. Избирайки този комплект, можете да сте сигурни, че вашето дете ще бъде оборудвано с всички необходими уреди, за да започне тренировка по бокс. Всички елементи от комплекта са подбрани с мисъл за нуждите и безопасността на децата. 


Комплектът включва:

1. Боксов чувал 80x30 см, напълнен до тегло около 15 кг

2. Пълен комплект за монтаж

3. Боксови ръкавици 6 oz

4. Боксови обвивки


Забележка : ако планирате да монтирате боксовия чувал на тавана, помислете дали ще имате нужда от верига и карабинер, за да го спуснете правилно. Той трябва да виси на правилната височина.


Проверка:

✅  1 метър /  2 метра /  3 метра верига

✅  Карабинер


Боксовият чувал е произведен в Полша от безопасни за здравето материали и със специални грижи за безопасност и издръжливост.

Боксовият чувал е с размер 80 височина и 30 см диаметър и тегло 15 - 20 кг е чудесен избор за деца и юноши на възраст от 5 до около 14 години. 

Благодарение на големия размер и тегло, той е подходящ както за любителски тренировки, така и за започване на професионални тренировки по бойни спортове.
Заедно с боксовия чувал получавате пълен комплект за сглобяване


Удобни и безопасни боксови ръкавици със система Activ Clima, осигуряваща безопасност и комфорт при тренировка. Ръкавиците включени в комплекта са с оптимален размер за деца 6 oz. 


Комплект от 2 памучни боксови опаковки ще осигурят допълнителна защита на ръцете и ще помогнат за поддържането на ръкавиците чисти, предпазвайки ги от изпотяване.   Закупувайки този комплект, можете да сте сигурни в добре подбран асортимент.