Категории

Тренировъчни торби

Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Ако вече сте включили тренировъчни торби в своята фитнес програма, вероятно лично сте се убедили, че това е правилното решение. И обратното: ако все още не сте опитали силова тренировка с power bag, то вие изпускате много. От този раздел можете да закупите комплекти с тренировъчни торби, както и различни пълнители за тях – кварцов пясък или стоманени топчета.

Ползи от тренировките с тренировъчна торба

За да ви накараме да помислите за покупката на такъв фитнес аксесоар, ще ви изтъкнем някои от ключовите ползи от неговото използване. Включвайки торба с пясък и метални топчета в тренировъчната си програма, вие си гарантирате следните ползи:

  • Изграждане на силно ядро. За да работите правилно с торбата, вие трябва да изградите здраво и стабилно ядро. Много бързо ще стабилизирате тялото си, след като мускулите на корема и гърба ви станат здрави като камък. Работата с тежести гарантира не само сила, но по-добър баланс. Изборът на тежестта тук е много важен момент;
  • Никакви ограничения относно къде и как да ги използвате. Тренировъчната торба може да се използва не само в зала, а буквално навсякъде – в собствения ви гараж, в двора на семейната ви къща или вила, в парка, на плажа – навсякъде!
  • Как точно ще използвате торбата, също решавате вие. Има огромно разнообразие от упражнения, с които да тренирате за отделни мускулни групи;
  • Тренировъчните торби ви позволяват да тренирате различно всеки ден, използвайки едно и също оборудване. Не по-малко важно е, че могат да заменят напълно скъпите механични тренажори, които не можете да използвате в дома си, поради липса на свободно пространство.

Не правете грешката да пълните торбата с обикновен строителен пясък. За разлика от кварцовия, обикновеният пясък е склонен към развитие на плесени и отделя неприятни миризми. Ние ви предлагаме отлична гама тренировъчни торби от серията DBX Bushido XBAG, както и пълнители за тях с различно тегло на супер разумни цени.