Категории

Стойка за боксова круша (боксов чувал)

Показва 1 до 20 от 24 (2 страници)

От този раздел можете да изберете стойка за боксова круша с дизайн, който отговаря на вашите предпочитания. Магазинът ни има амбицията да ви предложи всичко необходимо за вашия професионален гимнастически салон и за домашната ви тренировъчна зала. Стойките и механизмите за укрепване на боксови торби и круши се отличават с изключителна здравина и устойчивост на агресивна работна среда.

Какво да изберете?

Стойките за боксови тренажори са представени в няколко варианта, така че всеки да може да избере укрепването, подходящо за неговия тип оборудване. Ще обърнем внимание на всеки тип поставка, за да добиете ясна представа за важността на този допълнителен елемент. И така: когато става въпрос за избор на стойка за боксов чувал, има три варианта:

  • За таван
  • За стенен монтаж
  • Подови свободностоящи модели

Нито една опция не е по-добра от останалите. Решаващият фактор за избора са личните предпочитания и/или помещението, в което планирате да окачите своя боксов чувал. И трите вида конструкции имат имат своите положителни и отрицателни страни.

Така например таванното окачване е страхотно, защото обхватът на движение около торбата е напълно неограничен (стига да не я поставяте твърде близо до стена или в ъгъл). Но след като стойката е завинтена на тавана, преместването ѝ става доста проблемно. Други ограничаващи фактори за таванните крепежи са, че изискват много място и високи тавани. Ако вашият домашен фитнес е преустроена оранжерия или гараж, малко вероятно е да можете да окачите боксов чувал на тавана.

Стойките за стена предлагат повече гъвкавост от тези за таван по отношение на това къде могат да бъдат позиционирани. Но отново, преди да прекарате час или два в завинтване на стенната боксова стойка, трябва да сте абсолютно сигурни, че позицията е идеална, преди да увеличите оборотите на свредлото.

Също така си заслужава да имате точна преценка за боксовите си способности, преди да изберете стойка за стена. Ако планирате да използвате своята боксова круша често, е хубаво да помислите дали стената, към която планирате да закрепите стойката, е подходяща, тъй като е малко вероятно тънките вътрешни стени или гипсокартонът да са достатъчно здрави, за да поддържат тежък боксов чувал, който се използва редовно.

Свободностоящата стойка за круша, поради наличието на рамка, ограничава движението около тренажора. Това е единственото им ограничение, а плюсът е лесното преместване на тренировките включително на открито. В допълнение, свободностоящите стойки за тежки чували са по-издръжливи от алтернативите за таван и стена. Предимствата на закупуването на регулируема стойка е, че този вид са подходящи и за възрастни, и за деца.