Категории

Готови комплекти за бокс

Показва 1 до 20 от 40 (2 страници)

Имате възможност да закупите от нашия сайт висококачествен комплект боксова круша с ръкавици. По този начин няма да ви се налага да закупувате поотделно всички елементи на боксьорската екипировка. Комплектите ни за бокс и ММА оборудването се различават по брой и вид на детайлите.

Цената им зависи в голяма степен от този фактор, но тя често формира решението за покупката. Комплектът е по-изгодният и рентабилен вариант, защото ви дава възможност да започнете тренировките веднага, за да постигнете най-добри резултати. Боксовите ни чували са оборудвани с фабрична система за таванен монтаж.

Какви предимства ви дава комплектът?

Независимо дали се боксирате, за да постигнете високи постижения в спорта, или посещавате боксови тренировки, за да подобрите физическата си форма, определено ще имате нужда от специална екипировка. Вместо да купувате поотделно всеки детайл, вземете всичко необходимо в комплект.

В нашия електронен магазин ще най-важните боксови аксесоари за една силова тренировка: круши, боксови ръкавици, каски, ленти за ръце и друго боксово оборудване от висок клас. Комплектите ни са подходящи както за начинаещи, така и за професионалисти. За изработката им са използвани висококачествени материали, което ви гарантира, че ще ги използвате дълго при своите екстремни занимания.

Качество, което отговаря на най-високите ви изисквания

Боксовите ръкавици от естествена кожа са подходящи за тренировки и боеве. Широката каишка осигурява отлична опора за китката. Подложката от пяна с висока плътност предпазва ръцете от наранявания и травми, осигурявайки комфортно усещане. За допълнителна защита на ръцете, в комплектите ни са включени и чифт бинтове, които допълнително абсорбират ударите.

Чувалът е основният компонент на всеки комплект за бокс, включен в спортната ни колекция. Модели от ранга на GymPro 140c могат да се използват както в домашни условия, така и в специализирани зали за бойни спортове и фитнес центрове. Запълнен с изцяло нов тип пълнеж – пенообразен гранулат, чувалът е гъвкав и същевременно оптимално твърд по цялата си дължина.

Професионален боксов чувал от висококачествена кожа е перфектното оборудване за подготовка за състезания в спортни клубове. Тренировката с боксова круша ще помогне за подобряване на координацията, издръжливостта и физическата подготовка. Заедно с чувалите предлагаме пълния набор крепежи за бърз и надежден монтаж на таван.

Еластичните памучни боксови бинтове с велкро закопчаване са важна част от всеки боксов комплект. Те осигуряват комфорт и издръжливост на ръкавиците, тъй като ги предпазват от замърсяване при изпотяване на ръцете. Бинтът се предлага в няколко цвята - червен, син, черен, както и в няколко дължини.

Ергономично оформената боксова каска осигурява защита на главата, бузите и челюстта. Меката подплата абсорбира добре потта и предпазва от изхлузване. Всеки от превъзходните ни комплекти може да бъде закупен онлайн – най-удобният метод за пазаруване, предпочитан от модерните хора.