Категории
MMA комплект - предпазители за пищял и MMA ръкавици

MMA комплект - предпазители за пищял и MMA ръкавици

Производител:DBX
Модел: mma komplekt
 • 215.00 лв.

ММА тренировъчен комплект

Комплектът включва предпазители за пищял и MMA спаринг ръкавици

Включените в комплекта протектори и ръкавици отговарят на европейските стандарти за безопасност, осигуряващи комфорт и безопасност по време на тренировка.


Комплектът включва:

 • Предпазители за пищял SP-10v5-L
 • ММА спаринг ръкавици ARM-2011b


Предпазители за пищял SP-10v5-L

Подложките за пищял и стъпала SP-10v5 са отличен избор за тези, които се нуждаят от максимална защита по време на тренировка и спаринг.

Издръжливата конструкция абсорбира перфектно силата на ритниците, а анатомично профилираните форми, съчетани с велкро и пристягащи ленти, предотвратяват движението на протекторите по време на тренировка.

Използването на висококачествени дунапренови отливки прави протекторите леки и в същото време много устойчиви на повреди и деформации при удари.

Препоръчваме този модел протектори както за семи-контактни, така и за фул-контактни тренировки.Защо си струва да изберете този модел протектори?

 • ограничители на уплътнението. Дебел слой пяна за отлично поглъщане на удари.
 • предпазители за пищяла
 • Анатомичното профилиране на вложките осигурява комфорт при използване.
 • Велкро система. Двойна система от здраво велкро за осигуряване на стабилност на протекторите по време на тренировка.
 • Велкро систем. Лабораторно тествани протектори - в съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:2002


✅ Перфектна защита


Представените протектори за пищял са изработени от специална пяна с висока плътност, благодарение на която протекторите са леки, но в същото време отлично абсорбират ударите, осигурявайки комфорт и безопасност по време на тренировка. Използваният пълнеж е устойчив на слепване и деформация, благодарение на което протекторите запазват свойствата си дори след многогодишна употреба.


В зоната на удара са използвани допълнителни вложки от дунапрен с повишена плътност, осигуряващи още по-добро усвояване на силата на удара и по този начин повишаващи безопасността и комфорта на тренировката.  ✅ Анатомична форма


Формата на протекторите осигурява много добро прилепване към пищяла и стъпалото, благодарение на което протекторите не се местят при удари, осигурявайки правилна защита.


Меката и гладка подплата във вътрешната част на протекторите предпазва от протриване и осигурява комфорт при тренировка
✅ Стабилна конструкция

Протекторите са снабдени с 2 широки велкро лепенки и 2 ленти, осигуряващи правилното прилягане на протекторите към защитената повърхност.

✅ Сигурност и комфорт по време на тренировка


Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което протекторите са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност:  PN-EN 13277-1:2002  и  PN-EN 13277-2:2002.

Освен това всеки протектор преминава през интензивни тестове в тренировъчни условия, преди да бъде пуснат в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните конструкции и материали. Само онези модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение, се въвеждат в нашата оферта.

Благодарение на тази двустепенна проверка можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.


МОДЕЛ, ОЦЕНЕН ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ


Този модел протектори се използва, наред с други, от Mateusz Gamrot по време на подготовката му за UFC битки.Размери:Технически параметри на протекторите за пищял и крака SP-10v5:


 • Материал: подсилена синтетична кожа, EVA
 • Анатомичен принос
 • Закопчаване: 2 велкро + 2 ленти
 • Ниво на безопасност: CE (съответствие с европейските стандарти PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:200 2)
 • Гаранция: 12 месецаММА спаринг ръкавици ARM-2011b
MMA ръкавиците ARM-2011A са проектирани да осигурят възможно най-голяма безопасност по време на спаринг, благодарение на използването на дебел слой пяна, ръкавиците перфектно абсорбират ударите, подобрявайки безопасността на трениращия и спаринг партньора. Трябва да изберете този модел ръкавици за технически тренировки с партньор и спаринг.


 

Защо си струва да изберете този модел ММА ръкавици?


 • mma дебели ръкавици
 • Дебел слой пяна за страхотно поглъщане на удара.
 • Допълнителен предпазител за палеца подобрява безопасността при удари.
 • мрежести боксови ръкавици
 • Удължено велкро за по-добра твърдост на китката, намалявайки риска от нараняване.  
 • ръчно шити боксови ръкавици
 • Дизайнът на ръкавиците ви позволява да поддържате способностите за захващане
 • Ръкавиците са анатомично профилирани, за да осигурят комфорт и подходящо захващане на ръката.
 • Ръкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010)


Модел, оценен от професионалисти

Матеуш Гамрот - през 2016-2020 г., международният шампион на KSW в лека категория и шампион в категория перо през 2018-2020 г. UFC боец ​​от 2020 г


Борис Манковски - полски борец и ММА боец ​​в полусредна и лека категория, от 2014 до 2017 г. международен шампион на KSW в полусредна категорияАртур Корник Совински - Бивш международен шампион на KSW в категория перо.

ММА ръкавици ARM-2011b, благодарение на своя дизайн и професионален пълнеж, са подходящи за тренировки по ММА, Крав Мага, Бокс / Кикбокс.Удобство и комфорт по време на тренировка 

Откритата вътрешна част на ръкавицата осигурява сцепление и предотвратява изпотяването на ръцете по време на тренировка. Ръкавиците са изработени от изкуствена кожа с повишени якостни параметри, благодарение на което са издръжливи и същевременно лесни за почистване. Вътрешността на ръкавицата е обшита с гладка, приятна на допир материя, която предотвратява протриването дори при много интензивни тренировки.Подходяща скоба за китка 

Ръкавиците използват удължено велкро , което ви позволява да увиете китката два пъти - това гарантира правилното й втвърдяване и предотвратява нараняване.Допълнителна защита на палеца 

Едни от най-честите наранявания по време на тренировка са охлузванията и нараняванията на палеца. За да се реши този проблем, представеният модел ръкавици използва допълнително покритие, предпазващо палеца от повреда.Дебел пълнеж 

За да се осигури максимална защита, ръкавиците използват инжектирана пяна с повишена плътност.

Използваният пълнеж отлично абсорбира ударите и не се уплътнява или деформира с времето.Сигурност и комфорт по време на тренировка 


Въпросът за безопасността по време на тренировка е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010

Освен това всеки модел ръкавици преминава интензивни тестове за обучение, преди да бъде въведен в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните конструкции и материали. Само онези модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение, се въвеждат в нашата оферта.

Благодарение на тази двустепенна проверка можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.Размери:
Технически параметри:

 • Материал: подсилена синтетична кожа
 • Съвместим с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010
 • Дебел слой пяна за отлично поглъщане на удари
 • Дълги велкро лепенки, заздравяващи китката
 • Предпазител за палеца за подобряване на безопасността по време на тренировка
 • Анатомично профилирана форма за комфорт при използване.
 • Възможности за захващане
 • Надпис: НЕПОБЕДЕН