Категории
Кожени протектори за крака DBX Bushido - JAPAN

Кожени протектори за крака DBX Bushido - JAPAN

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido JAPAN
  • 85.00 лв.

Опции


Кожени протектори за крака DBX Bushido - JAPAN

Кожените протектори за крака DBX Bushido JAPAN са отличен избор за хора, които се нуждаят от максимална защита по време на тренировка и спаринг.

Дебелите вложки абсорбират перфектно силата на ритниците, а анатомично профилираните вложки в комбинация с велкро и системи за затягане предотвратяват движението на протекторите по време на тренировка. Препоръчваме този модел протектори както за семи-контактни, така и за фул-контактни тренировки.

Защо си струва да изберете този модел протектори?

подложки за затвора 
Дебел слой пяна за отлично поглъщане на удараите
предпазители за пищяла

 Анатомично профилиране на стелките, осигуряващи комфорт при използване.

Велкро системаДвойна система от здрави велкро закопчалки за осигуряване на стабилност на протекторите по време на тренировка.
Велкро система

Лабораторно тествани протектори - в съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1: 2002 и PN-EN 13277-2: 200 2


 

протектори за пищял mma 

 

 

Протекторите за крака модел "JAPAN"  са в традиционен японски дизайн с надпис "Истинската победа е победата над себе си".

 

 

протектори за пищяла и краката

Перфектна защита

Представените протектори са изработени от специализирана пяна с висока плътност, благодарение на която протекторите са леки, но същевременно отлично абсорбират ударите, осигурявайки комфорт и безопасност по време на тренировка. Използваният пълнеж е устойчив на слепване и деформация, благодарение на което протекторите запазват качествата си дори след многогодишна употреба.

протектори за пищяла

Анатомична форма

Формата на протекторите осигурява много добро прилепване към пищяла и стъпалото, благодарение на което протекторите не се движат при удари, осигурявайки правилната защита.

Меката и гладка подплата във вътрешната част на протекторите предпазва от протриване и осигурява комфорт по време на тренировка.

 

подложки за пищял за mma 

Стабилна конструкция

Протекторите са снабдени с 2 широки велкро лепенки и 2 ленти за осигуряване на правилното прилягане на протекторите към защитената повърхност.

 

  

Сигурност и комфорт по време на тренировка

Проблемът с безопасността по време на обучение е приоритет за нас, затова протекторите са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност:  PN-EN 13277-1: 2002  и  PN-EN 13277-2: 2002

Освен това, всеки протектор, преди да бъде въведен в редовно производство, преминава интензивни тестове в тренировъчни условия. Благодарение на сътрудничеството с водещи бойци и треньори по бойни изкуства, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. В нашите оферти влизат само онези модели протектори, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение.

Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка. 

 

предпазители за пищял бушидо

Размери:


Технически параметри:

  • Материал: подсилена синтетична кожа, EVA
  • Анатомичен дизайн
  • Закопчаване: 2 велкро + 2 спидера 
  • Ниво на безопасност: CE (съответствие с европейските стандарти PN-EN 13277-1: 2002 и PN-EN 13277-2: 200 2)
  • Гаранция: 12 месеца