Категории
Асистент за товарене на Кану-Каяк на покрива на автомобил

Асистент за товарене на Кану-Каяк на покрива на автомобил

Модел: 723
  • 580.00 лв.

Най-добрият и модерен модул на пазара, който улеснява товаренето и разтоварването на каяка. Подходящ за превозвачи на Malone: ​​Autoloader и Downloader. Позволява независимо товарене и разтоварване на каяка от багажника. Използвайки заключващи се скоби, той осигурява безопасен и бърз начин за повдигане и спускане на каяка. Лесен монтаж към багажника. Прикрепя се към колата с вендузи, които не оставят следи. Модулът Telos може да се използва от двете страни на автомобила и да се съхранява безопасно в багажника. Покривалото от пяна осигурява защита на каяка.

Характеристики:

  • размери: дължина - 30 см. х  ширина - 15 см. х височина - 117 см
  • алуминиева рамка
  • дунапренова подплата
  • Malone Auto Racks (САЩ) е водеща компания в света, занимаваща се с производство на ремаркета и аксесоари за превоз на напр. каяци и лодки. Продуктите на Malone се продават в над 4500 магазина по света.

Асистентът за товарене на кану-каяк на покрива на автомобил е удобен инструмент, предназначен да направи процеса на товарене и разтоварване на канута и каяци върху автомобилните багажници по-лесен и безопасен. Модулът се произвежда от Malone Auto Racks – реномирана американска компания, известна с производството на висококачествени авто аксесоари за любителите на приключенията на открито.

Създаден да се справи с всички предизвикателства

Този асистент е специално създаден, за да отговори на предизвикателствата, свързани с товаренето на тежки плавателни съдове върху покривите на превозни средства - задача, която може да бъде физически трудна и потенциално рискована без подходящото оборудване. Устройството се състои от набор от подплатени щанги, които се простират от външната страната на превозното средство, създавайки стабилна платформа, на която кануто или каякът да лежи по време на товарене и разтоварване.

Една от ключовите характеристики на асистента за товарене Malone Auto Racks е неговата гъвкавост. Модулът може да побере широка гама от плавателни съдове, включително канута, каяци и дори дъски за гребане. Тази гъвкавост го прави подходящ за различни любители на водните спортове – както за тези, които обичат самостоятелни разходки с каяк, така и за почитателите на семейните приключения с кану.

Безопасността е на първо място

Безопасността е от първостепенно значение, когато става въпрос за транспортиране на големи и тежки предмети като канута и каяци, затова асистентът на Malone е проектиран да осигури безопасно товарене и разтоварване. Подплатените пръти не само предпазват превозното средство и плавателния съд от драскотини и вдлъбнатини, но също така осигуряват стабилно закрепване, за да се предотврати случайно изплъзване по време на процеса на товарене.

Malone Auto Racks е лесен за употреба. Той се отличава с опростен и интуитивен дизайн, който позволява на потребителите бързо и ефективно да товарят и разтоварват своя плавателен съд, без нужда от помощ. Това е особено полезно за самостоятелно пътуващите и за гребците, които често се впускат в екскурзии на открито без придружител.