Категории
Багажник за Кану-Каяк Big Foot

Багажник за Кану-Каяк Big Foot

Модел: 2149
  • 320.00 лв.

Багажник за кану на американската фирма Malone. Здравата конструкция позволява транспортиране на канута с различна ширина. Комплектът включва четири независими дръжки, монтирани към напречните греди на автомобила с правоъгълен и овален профил.


BIG FOOT CARRIER има широка подплатена основа и пасва на повечето напречни греди на багажника за кола. Това е идеалният избор за транспортиране на вашето кану за безопасно транспортиране до водата. Неговата устойчива на корозия найлонова конструкция осигурява дълготрайна употреба. Комплектът включва фитинги и ремъци за монтаж на 1 брой кану.


Внимание ! Основата на CARRIER има правоъгълен изрез, за ​​да пасне на правоъгълни греди, но това не влияе на пасването на кръгли или овални греди.


Всички стелажи Malone се доставят с две дължини на монтажен хардуер (шестостенни болтове), за да се позволи по-добро прилягане към напречните греди на автомобила, които могат да варират по дебелина и напречно сечение. Malone препоръчва да запазите неизползваните монтажни болтове за бъдеща употреба на превозни средства с други напречни греди.


Тегло на комплекта: 2,9 кг


Максимален полезен товар: 75 кг