Категории
Багажник за Кану-Каяк Big Foot

Багажник за Кану-Каяк Big Foot

Модел: 2149
  • 320.00 лв.

Багажник за кану на американската фирма Malone. Здравата конструкция позволява транспортиране на канута с различна ширина. Комплектът включва четири независими дръжки, монтирани към напречните греди на автомобила с правоъгълен и овален профил.

BIG FOOT CARRIER има широка подплатена основа и пасва на повечето напречни греди на багажника за кола. Това е идеалният избор за транспортиране на вашето кану за безопасно транспортиране до водата. Неговата устойчива на корозия найлонова конструкция осигурява дълготрайна употреба. Комплектът включва фитинги и ремъци за монтаж на 1 брой кану.

Внимание ! Основата на CARRIER има правоъгълен изрез, за ​​да пасне на правоъгълни греди, но това не влияе на пасването на кръгли или овални греди.

Всички стелажи Malone се доставят с две дължини на монтажен хардуер (шестостенни болтове), за да се позволи по-добро прилягане към напречните греди на автомобила, които могат да варират по дебелина и напречно сечение. Malone препоръчва да запазите неизползваните монтажни болтове за бъдеща употреба на превозни средства с други напречни греди.

  • Тегло на комплекта: 2,9 кг
  • Максимален полезен товар: 75 кг

Багажникът за кану BIG FOOT CARRIER е издръжливо и надеждно решение за безопасно транспортиране на канута. Проектиран с мисъл за функционалност и удобство, той осигурява здрава платформа за безопасно транспортиране на канута до желаните от вас дестинации, независимо дали става дума за развлекателни излети или за професионални цели.

Важни характеристики

Основните характеристики на багажника за кану BIG FOOT CARRIER включват здрава конструкция и иновативен дизайн. Изработен от висококачествени материали, като тежка стомана и подсилени компоненти, багажникът предлага изключителна издръжливост и здравина, за да издържи на тежките условия на транспортиране.

Неговата здрава конструкция гарантира, че кануто ви остава здраво закрепено по време на транспортиране, минимизирайки риска от повреда или разместване. Една забележителна характеристика на BIG FOOT CARRIER е неговият регулируем дизайн, който позволява лесно персонализиране за различни размери и форми на кану-каяк.

Регулируемите скоби и каишки осигуряват сигурно прилягане за различни видове канута, осигурявайки плътно и стабилно задържане по време на пътуването. Тази адаптивност прави багажника подходящ за широка гама от модели канута, предлагайки гъвкавост и практичност както на любителите, така и на професионалните гребци.

Проектиран с идеята да осигури удобство

BIG FOOT CARRIER е проектиран с мисъл за удобството на потребителя. Процесът на инсталиране е лесен, което позволява на потребителите да монтират багажника към автомобила си бързо и ефективно.

Веднъж инсталиран, багажникът предоставя безпроблемно решение за транспортиране на канута, позволявайки на каякарите да се съсредоточат върху насладата от своите водни приключения, без да се притесняват за безопасността или сигурността на оборудването.

Багажниците за кану на американската компания Malone са известни със своята изключителна издръжливост, удобен за потребителя дизайн и универсалност. Изработени от висококачествени материали, те предлагат надеждна опора за транспортиране на спортно оборудване, осигурявайки сигурно и стабилно прилягане към тавана на всеки автомобил.

Иновативните характеристики, като регулируема подложка и лесна инсталация, правят багажника Malone топ избор за любителите на водните спортове, търсещи надеждност и удобство при транспортиране на кану.