Категории
SUP Борд – Scorpio SUP All Round – 3.20 метра

SUP Борд – Scorpio SUP All Round – 3.20 метра

Производител:Scorpio
Модел: SUP Борд – Scorpio SUP All Round – 3.20 метра
  • 560.00 лв.

Универсална и лека SUP дъска, изработена по технологията drop stitch, облицована с противоплъзгаща се EVA пяна. Характеризира се с висока стабилност на водата и комфорт при гребане за начинаещи.
Основни характеристики: 1,6-инчов еднослоен дропшип с висока плътност с дебелина на дъската 6" (15,2 см). Твърда двуслойна конструкция на вътрешните релси. Подсилен чрез лепене отгоре и отстрани на PVC 1000 брезент. Удобна дръжка за носене. Метално ухо за закрепване например на каишка към крака - Sup Leash

SUP Scorpio се доставя с еднофункционална помпа с манометър, ремонтен комплект и регулируемо гребло от 3 части. алуминий с острие Fibrylon (PP подсилен със стъклени влакна), раница.

Размери на опаковката: 90см х 45см х 30см

МАКСИМАЛНО налягане: 15psi (1bar)

Работно налягане 10 psi (0,68 бара)

Тегло нето 8,5 кг

Максимално натоварване 140 кг

Капацитет 250 литра

ПроизводителМатериалДължинаШиринаТеглоМаксимална товароносимостВисочина
Scorpio KayakPVC+DROPSTITCH3.20 m0.81 m8.5 kg140 kg0.15 m

Дъската Scorpio SUP All Round, с дължина 3,20 метра, предлага гъвкава и динамична платформа за ентусиасти на каране с гребане в изправено положение (stand-up paddleboarding - SUP) с различни нива на умения. Със своя компактен размер, този борд постига баланс между стабилност и маневреност, което го прави подходящ за различни водни условия и дейности.

Здравина и производителност

Изработена от висококачествени материали, дъската Scorpio SUP All Round е проектирана с фокус върху издръжливостта и производителността. Нейната здрава конструкция гарантира устойчивост срещу удари, ожулвания и амортизация вследствие на редовната употреба, осигурявайки на потребителите надежден плавателен съд за години напред.

Дизайнът на дъската включва широк и стабилен дек, подобряващ баланса и увереността на суп-бордистите, особено на начинаещите. Стабилната дъска улеснява намирането на индивидуална опора и поддържането на контрол по време на гребане, дори в бурни води или при леки вълнения.

Гъвкавост и балансирани размери

Въпреки стабилността си, дъската Scorpio SUP All Round остава пъргава и отзивчива, благодарение на своята опростена форма и внимателно балансирани размери. Тази гъвкавост позволява на ползвателите да маневрират плавно във водата, независимо дали се движат по крайбрежието, изследват спокойни реки или гонят вълни в прибоя.

Гъвкавостта на СУП борда се простира отвъд представянето му във водата. Компактният му размер го прави удобен за транспортиране и съхранение – побира се лесно в повечето превозни средства и малки места за съхранение. Лесната преносимост отваря възможности за спонтанни планове за водни приключения, независимо дали става дума за бърза сесия в близкото езеро или за продължително пътуване до отдалечен водоем.

Удобството на ползвателя е в основата на дизайна на тази SUP дъска. Моделът е облицован с мека, противоплъзгаща се EVA пяна, която осигурява добро сцепление и омекотяване при продължителни сесии на гребане.

В допълнение, интегрираната дръжка за носене улеснява транспортирането на дъската до и от водата, повишавайки удобството за потребителите. Със своята издръжлива конструкция, гъвкаво управление и удобен за потребителя дизайн, SUP бордът Scorpio е реализация на вашите мечти за водни приключения.