Категории
SMART гребло за каяк – 1 бр.

SMART гребло за каяк – 1 бр.

Модел: SMART1-GREEN-0
  • 105.00 лв.

SMART е леко гребло, предназначено за низинен каяк със здраво острие, изработено от Fibrylon (полипропилен, подсилен със стъклени влакна), монтирано върху алуминиева щанга, прахово боядисана в черно, закрепена в зоната на захващане с PVC ръкав.

Греблото е снабдено с капачки за предотвратяване на пръски по време на гребане.

Дължина: 225см

Ъгъл на завъртане на острието: 0 градуса или 60 градуса надясно

Цвят на писалката: червен, зелен, жълт, черен, оранжев, син

Прът: алуминиев, боядисан, диаметър 30 ​​мм

Размери на химикала 460см х 170см

Тегло на греблото: 970гр

SMART е истински пробив в областта на греблата за каяк, специално проектирани за приключения с каяк в низините. Изработено с идеята да осигури прецизност и издръжливост, това леко гребло разполага със здраво острие, изработено от иновативен материал, известен като Fibrylon. Смарт може да се закупи в предпочитан цвят на писалката: червен, зелен, жълт, черен, оранжев или син.

Лекота и удобство

Гребането в бързи води може да окаже огромно натоварване както върху ръцете, така и върху цялото тяло. Ето защо една от забележителните характеристики на SMART е неговата олекотена конструкция. Низинният каяк често включва дълги часове гребане през спокойни води, а лекото гребло с алуминиева щанга намалява умората и напрежението в ръцете на гребеца, давайки възможност за по-дълги и по-приятни излети.

Острието на SMART е направено от Fibrylon - авангарден материал, проектиран да демонстрира здравина и производителност. Fibrylon съчетава издръжливостта на традиционните материали с лекотата и еластичните свойства на съвременните композити, което води до създаването на гребло, което предлага както устойчивост, така и пъргавина във водата.

Използването на Fibrylon гарантира, че острието е достатъчно здраво, за да издържи на суровите условия при низинен каякинг. Независимо дали навигирате през плитки потоци или срещате подводни препятствия, SMART е създаден да издържи на предизвикателствата на пътуването, осигурявайки надеждност и спокойствие на гребците.

Ефективен трансфер на мощност

Дизайнът на перката е оптимизиран за ефективен трансфер на мощност, което позволява на гребците да задвижват своите каяци с минимално усилие. Това означава по-малко натоварване на ръцете и раменете, което позволява да се поддържа стабилно темпо и да се покриват по-големи разстояния с лекота.

Комфортът е от първостепенно значение по време на продължителни сесии на гребане, затова SMART разполага с ергономичен дизайн на дръжката, който се побира удобно в ръцете. Стволът е проектиран да минимизира умората и да оптимизира сцеплението, осигурявайки сигурно и удобно задържане по време на гребане.