Категории
Риболовен Каяк С Педали – Scorpio Fish 8 – 2.50 метра – Едноместен

Риболовен Каяк С Педали – Scorpio Fish 8 – 2.50 метра – Едноместен

Производител:Scorpio
Модел: PEDALFISH8-SANDBLACK
  • 2,360.00 лв.

Scorpio Pedal Fish 8 - компактен полиетиленов каяк с рамкова седалка с крачно задвижване, идеален за рибари.


SCORPIO PEDAL FISH 8 е най-малкият каяк за риболов с дължина 250 см и ширина 88 см. с крачно задвижване, пасващ изцяло за лек автомобил комби. Благодарение на такова задвижване каякът може да се движи както напред, така и назад, а кануистът (рибарят) остава със свободни ръце, за да държи въдицата. Широкият кокпит на Pedal Fish позволява тролинг и въртене, докато стоите. Каякът достига макс. скорост до 10 км/ха, средна скорост 3-6 км/ч. За запазване на посоката и нейната промяна каякът е оборудван с цялостно кормилно устройство, управлението се извършва с помощта на джойстик, поставен на дъската точно до лявата ръка на каяка. Корпусът на Pedal Fish 8 е изработен във формата на катамаран, което му осигурява отлична стабилност и предпазва от големи кренове. рамка,


Scorpio Pedal Fish 8 е отлично предложение за реки, езера, езера, както и крайбрежни морски води.


Неговата компактна форма и ниско тегло ви позволяват лесно да заредите каяка в колата или върху багажника на колата, като същевременно осигуряват лесно пренасяне.


Задвижването на каяка може лесно да се повдигне от седалка, така че турбината да е над дъното при навлизане в плитчини или наближаване на брега. Стандартно каякът е оборудван с три вътрешни държача за пръти, 2 водоустойчиви люка за багаж, 5 дръжки за носене и 4 релси-държачи за закрепване например на GPS или други устройства, необходими по време на риболов. От съображения за безопасност този каяк има 10 дренажни отвора (с тапи), които позволяват на водата да се оттича от палубата, когато е наводнена от вълна.


ХАРАКТЕРИСТИКИ:                                                           


1. Неплъзгащата се текстура на повърхността на палубата е благоприятна за ставане и замятане на пръчката.

2. Люк в носа с капак с щифтово заключване и люк с болтове зад седалката осигуряват място за съхранение на аксесоари.

3. Четирите странични релси ви позволяват да монтирате различни аксесоари като ехолоти, риботърсачи, GPS, държачи за пръти и държачи за напитки.

4. Пространство зад седалката за съхранение на уловена риба.

5. Седалка с висока облегалка с плавно регулиране отпред и отзад, за да пасне на каякари с различна дължина на краката, осигурявайки висок комфорт при плуване с по-малко умора.

6. Система за задвижване, която ви позволява да плавате напред и назад, което ви позволява да се присъедините към движението по водата, докинг и висока маневреност.

7. Лекият, но здрав корпус осигурява невероятна издръжливост и здравина, предлага отлична стабилност и видимост.

8. Лесно за управление копче за позиция на руля, разположено от лявата страна на палубата.

9. Специален отвор в средната част на корпуса, осигуряващ лесно повдигане над палубата на задвижващия апарат при акостиране или засядане и в същото време предотвратява разливането на вода върху палубата.

10. Стегнати тапи за палубата, осигуряващи перфектна плътност и поддържащи палубата суха.